Hondenschool  & Gedragstherapie 

Basis lessen 

Wat zijn basis lessen? 
De basis lessen zijn er voor geadopteerde buitenlandse honden, asielhonden of honden vanaf 10 maanden die nog niet eerder bij Dog Mind een les hebben gevolgd.

 

Wat gaan we doen in deze lessen?
Tijdens deze lessen krijg jij als begeleider alle nieuwe wetenschappelijke informatie over het leren van de hond, zodat jij je hond leert lezen en begrijpt waarom hij dingen doet. Door inzicht in het gedrag van jouw hond leer jij hoe je de hond het best kan laten gehoorzamen. 

 

In deze lessen van Dog Mind staan we ook stil bij de achtergrond van jouw hond, waar je als begeleider van een asielhond of buitenlandse hond rekening mee moet houden en hoe je samen met je hond een goede vertrouwensband opbouwt. 
Ook met een hond vanaf 10 maanden die voor het eerst komt trainen bij Dog Mind zijn de basis lessen een goede start om te beginnen. 

 

Groepsgrootte 
Om de kwaliteit en de individuele aandacht te waarborgen, is de groep nooit groter dan 4 deelnemers. 

 

Aanmelden 
Tijdens de basis lessen geldt er een vrije doorstroom. Dit betekent dat de lessen zijn opgedeeld in drie blokken. Om de drie weken kan jij met je hond instromen. Vol = vol. Meld je dus snel aan. 

 

Doorstromen
Het kan gebeuren dat tijdens de basis les blijkt dat een andere les passender voor jou en je hond is. Wanneer er plek is in deze andere les zal je in overleg met de trainer tussentijds kunnen overstappen.    

 

Tarieven en tijden
10 praktijklessen van 45 minuten (inclusief een welkomstpakket, huiswerkopdrachten & hand-outs) kosten 110 euro. 

 

I.v.m. de Covid19 maatregelen kunnen de hierbovengenoemde tijden en datums afwijken van de praktijk. Vraag gerust naar de opties en mogelijkheden.