Hondenschool  & Gedragstherapie 

Masterclass lessen

Waarom zijn ‘Masterclass lessen’ belangrijk? 
Het is belangrijk om jouw hond zowel fysiek als mentaal bezig te houden.  Voor zowel jou als je hond valt er nog veel leuks te leren! 

 

Wat gaan we doen in deze lessen?
Tijdens deze lessen krijg jij als begeleider van je volwassen hond alle nieuwe wetenschappelijke informatie over het leren van de hond, zodat jij je hond leert lezen en begrijpt waarom hij dingen doet. Door inzicht in het gedrag van jouw hond leer jij hoe je de hond het best kan laten gehoorzamen. 

 

Tijdens deze lessen van Dog Mind oefenen we zo veel mogelijk los van de lijn. Het heet niet voor niks masterclass lessen! De uit te voeren oefeningen zijn een leuke nieuwe uitdaging voor jou en je hond, die je verstelt zal doen staan over wat jullie samen allemaal kunnen bereiken!

 

Leeftijd
In de masterclass lessen hebben de honden een leeftijd vanaf 48 weken

 

Groepsgrootte 
Om de kwaliteit en de individuele aandacht te waarborgen, is de groep nooit groter dan 6 deelnemers. 

 

Aanmelden 
Tijdens de masterclass lessen geldt er een vrije doorstroom. Dit betekent dat de lessen zijn opgedeeld in drie blokken. Om de drie weken kan jij met je hond instromen. Vol = vol. Meld je dus snel aan. 

 

Voor deze cursus is het van belang dat je aan de volwassen hond lessen hebt meegedaan. En dat jouw hond de basiscommando’s goed beheerst. 

 

Tarieven en tijden
10 praktijklessen van 45 minuten (inclusief huiswerkopdrachten & hand-outs) kosten 110 euro. 

Voor deze lessen is het trainingsmoment nog niet bekend.

 

I.v.m. de Covid19 maatregelen kunnen de hierbovengenoemde tijden en datums afwijken van de praktijk. Vraag gerust naar de opties en mogelijkheden.